Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

waker

Az élet több, mint néhány évtized szívás. Éld túl a halálod!

Címkék

127 (1) 7milliárd (1) abortusz (1) balaton (1) boyle (1) cipő (1) danny (1) divat (1) doromb (1) élet (2) eltemetve (1) erdély (1) evolúció (1) film (7) franco (1) halál (1) házasság (1) hillsong (3) james (1) jelkép (1) jézus (2) karácsony (2) kárpátalja (1) keresztény (1) mackó (1) madarászisti (1) magyar (1) makovecz (1) monsters (1) roma (1) szerelem (1) szex (3) szibéria (1) tenger (1) természet (1) trabi (1) túlnépesedés (1) ukrajna (1) united (2) város (1) waker (1) zene (4) Címkefelhő

A világ legdrágább cipői

waker01 2010.12.19. 14:10

Bucika írása:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Igen... A nő meglátja és megszereti és úgy érzi nem tud nélküle élni. Igen... A cipők, mi nők élünk-halunk értük, nem csalnak meg, nem néznek unalmas focit és nem nyavalyognak, hogy ne vásároljunk túl sokat. Magukba foglalnak minden fajta művészetet és szexualitást. Cipők. Az örök szerelmeink."

 

A nők nagy többsége él-hal a gyönyörű cipőkért, de nem túl sokan engedhetik meg magunknak - főleg itt Magyarországon - hogy egy igazi extra klasszist vásároljon meg magának, ugyanis némely cipő csoda ára meghaladja egy átlag ember egy havi fizetését…


 

Talán az egyik legnagyobb név a cipő divat szakmában Christian Louboutin, kinek a cipői 2008-ban a legkeresettebbek voltak az amerikai tehetősek körében. Ez a név egyértelműen státusz szimbólummá nőtte ki magát, így nem csoda, hogy áruk csillagászati magasságokban jár. 600 dollártól (kb. 180ezer Ft) indulnak e remek tervező cipői. Ismertetőjegye a piros cipőtalp és magas sarok, ami általában 12 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő nagy név Jimmy Choo. A különösen magas sarkakról elhíresült tervező célja a luxus és a kényelem ötvözése. Cipői érzékiek, egyediek. Újabban a magas sarkú cipők mellett sportosabb darabokat is piacra dobtak nem kisebb sikerrel. Cipőinek ára 400 és 1000 euro (110 és 850ezer Ft) között mozognak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Rossi az olasz származású cipő dizájner, aki az unalmas cipőket fel tudja dobni egy extravagáns sarokkal vagy épp szegecsekkel öltözteti fel őket. Kicsit bátrabb és bevállalósabb réteget örvendezteti meg a platformok mestere az elegancia és érzékiség jegyeivel ellátott cipőivel. Áruk elérheti a 600 eurót is (kb170ezer Ft).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a sort zárnám, talán a mindenkinél híresebb tervezővel, a cipők császárával Manolo Blahnikkal. Népszerűsége igen megnőtt miután a Szex és New York sorozatban Carry jobban féltette Blahnik cipőjét, mint a saját életét. A hollywoodi hírességek imádják Blahnik remekműveit, így nem csoda, hogy áruk 400 és 1000 euro (kb. 110 és 850ezer Ft) között van. Művészi alkotásai finom alapanyagokból készített kézműves termékek. Cipőit főként az igen magas tűsarok jellemzi, de megtalálható pár lapos talpú is a kollekcióiban.

 

Címkék: szex divat cipő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://waker.blog.hu/api/trackback/id/tr482525775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása