Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

waker

Az élet több, mint néhány évtized szívás. Éld túl a halálod!

Címkék

127 (1) 7milliárd (1) abortusz (1) balaton (1) boyle (1) cipő (1) danny (1) divat (1) doromb (1) élet (2) eltemetve (1) erdély (1) evolúció (1) film (7) franco (1) halál (1) házasság (1) hillsong (3) james (1) jelkép (1) jézus (2) karácsony (2) kárpátalja (1) keresztény (1) mackó (1) madarászisti (1) magyar (1) makovecz (1) monsters (1) roma (1) szerelem (1) szex (3) szibéria (1) tenger (1) természet (1) trabi (1) túlnépesedés (1) ukrajna (1) united (2) város (1) waker (1) zene (4) Címkefelhő

Sok a zember?

waker01 2010.12.16. 14:36

 

Túlnépesedés, születésszabályozás, abortusz meg ilyenek. Nap mint nap lehet azt hallani, hogy megkell állítani az emberiség létszámának a növekedését. Okos, nyakkendős bréék tolják az arcunkba, hogy így meg úgy, mert nagy baj lesz. Az ember még el is hiszi, hogy sokan vagyunk. De tényleg?

 

Ma a zemberiség többsége városokban lakik, ezek a helyek tényleg rendkívül sűrűn lakottak. A Föld egészéhez viszonyítva azonban nagyon kis területekről van szó, ahol a zemberek összezsúfolódnak. Tulajdonképpen ez egy nagy baromság, hogy a saját kicseszett kényelmünk és lustaságunk miatt úgy élünk, mintha vidám elítéltek lennénk, akik marhavagonokban utaznak a festői Szibériába. Közben meg hatalmas területek vannak a Földön, ahol nincsen senki. És nem az Antarktiszra gondolok, hanem tök normális, élhető tájakra. Kaját meg most is termelünk eleget, és még lehetne többet is, az nem probléma. Szóval akkor mennyien is vagyunk?

 

Nem sokára elérjük a 7 milliárdot. Ez soknak hangzik, de kezdjünk csak egy kicsit gondolkodni…

 

Hinnétek, hogy a Földön élő összes ember elférne a Balaton és a Fertő-tó jegén?

 

1 nm2-en ácsorogjon mondjuk 8 ember, nem kényelmes, de megoldható. Meg ugye ez úgyis csak egy elméleti példa. Szóval, akkor 1 km2-en 8 millió a zember. A Balaton kb. 600 km2, a Fertő pedig kb. 300 km2 területű. Az együtt 900 km2. Akkor most szorozzuk be a 8 milliót 900-al.

Eredmény: 7,2 milliárd. Csá, heló.

 

Van még hely, tessék csak nyugodtan gyereket csinálni – családban, normálisan…

 

Teremti tehát az Isten az embert az ő képére: férfivé és asszonnyá.

És megáldja Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.”

 

 

Címkék: balaton szex város abortusz túlnépesedés szibéria

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://waker.blog.hu/api/trackback/id/tr872519664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása