HTML

waker

Az élet több, mint néhány évtized szívás. Éld túl a halálod!

Címkék

127 (1) 7milliárd (1) abortusz (1) balaton (1) boyle (1) cipő (1) danny (1) divat (1) doromb (1) élet (2) eltemetve (1) erdély (1) evolúció (1) film (7) franco (1) halál (1) házasság (1) hillsong (3) james (1) jelkép (1) jézus (2) karácsony (2) kárpátalja (1) keresztény (1) mackó (1) madarászisti (1) magyar (1) makovecz (1) monsters (1) roma (1) szerelem (1) szex (3) szibéria (1) tenger (1) természet (1) trabi (1) túlnépesedés (1) ukrajna (1) united (2) város (1) waker (1) zene (4) Címkefelhő

Természet kép

waker01 2011.01.20. 15:06

Hihetetlen látványokat produkál "néha" a természet. Az Argentín partok közelében az áramlatokat festik meg éppen vízben élő mikrobizbazok. Az evolúció fanokat kérdem csak halkan, ebben hol a célszerűség? Segítek, sehol. Egyszerűen csak szép, mint minden ezen a Földön, amíg nem akarjuk legyőzni, átalakítani. A természettel egyensúlyban kell élni, így lettünk teremtve. Minden más eset pusztulást hoz előbb-utóbb. A legjobb az, ha békén hagyjuk, és élvezzük.

Mondom leegyszerüsítve az ember-természet kapcsolatot, érintetlen természet esetén. Mondjuk, ha felfedezünk egy lakatlan szigetet, és mi vagyunk az első humanoid egységek a terepen.

  • Idióta ember csinál valamit - hiba.
  • Idióta ember nem csinál semmit - helyes.
  • Okos ember csinál valamit - néha helyes.
  • Okos ember nem csinál semmit - helyes.

Te mit tennél?

Címkék: evolúció természet tenger

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://waker.blog.hu/api/trackback/id/tr712600278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása